Rowans

De Rowans is een groep vanaf de leeftijd van 16 t/m 18 jaar en bestaat uit jongens en meiden. We komen op zaterdagmiddag van 13.45 tot 17.00 bij elkaar in het club gebouw de Baak.Ben jij 16 jaar of ouder en je houd van avontuur kom dan een keer kijken bij de Rowans.We doen allerlei verschillende activiteiten zoals: koken, duiken, zeilen, andere groepen helpen, pionieren of klusjes doen die mensen ons vragen en nog van alles. Dus vraag je jezelf af wat pionieren is dan moet je denken aan torens maken waar je van kan abzeilen, of bruggen maken over water met touw.

We doen ook mee met activiteiten zoals koninginnen dag waar we meestal een touwbrug maken over de veste bij Goes naast de stenen brug, met Joti dit is een weekend wat een thema heeft met computers waarmee we dan chatten met andere scouting groepen over de wereld. Ook gaan we ieder jaar op kamp dit kan door heel Europa zijn.

Denk je nu dit is iets voor mij twijfel niet en neem contact op en kijk wanneer je kunt komen. Contact kunt u opnemen via de website onder kopje contact en ga dan naar het onderwerp Rowans.

Benieuwd naar wat wij allemaal gedaan hebben op zaterdag? Neem dan hier een kijkje in ons logboek.