Wilde Vaart

De wilde vaart (WiVa) is de speltak die komt na de zeeverkenners. Het maakt niet zoveel uit hoe oud je bent, zogauw je weggaat bij de zeeverkenners blijf je tot je achttiende bij de WiVa. Wij verzamelen elke zaterdagmiddag rond 13.30 en gaan naar huis wanneer we weg moeten.

Onze vaste lelievlet heet de Waaigat, dat is de allersnelste boot van de vloot. Hiermee zeilen we de hele zomer elke zaterdagmiddag op het Veerse meer. Daar organiseren wij soms spellen voor de dolfijnen en zeeverkenners. Er is ook veel mogelijkheid om voor ons zelf een programma te bedenken, dit komt vaak neer op gewoon een lekker zeiltochtje, met friet als afsluiting.

Tijdens de zomervakantie gaan we met heel de WiVa naar het buitenland op kamp. Zwitserland is hier de grote favoriet. Daar maken we (niet al te zware) hikes door de bergen, bouwen we een kampvuurtje waar we tot in de kleine uurtjes gezellig omheen zitten.

In het najaar gaat onze vlet het water uit, dan doen we vergelijkbare programma's als de Rowans, dus hou je van afwisseling? Kom bij de WiVa! Als de dagen weer langer beginnen te worden beginnen we aan het onderhoud van onze boot, deze gaat zo snel mogelijk weer het water in zodat we weer lekker kunnen zeilen want daar draait het natuurlijk allemaal om!